Verbeter- of veranderprogramma

Ga direct naar:
Klantervaringen
Case

Laat ons uw verbeter- en/of veranderprogramma tot een succes maken!

De markt dwingt uw organisatie om te veranderen. U heeft geweldige ideeën en misschien heeft u zelfs een prachtig plan geschreven. Maar de mensen gaan niet (genoeg) mee. Het resultaat is dat de productiviteit daalt, het ziekteverzuim toeneemt en uw talenten uitzien naar ander werk. Een onplezierig vooruitzicht. Toch kan ook in uw organisatie een koerswijziging op een prettige manier verlopen.

Teveel gefocust op werkvloer
Grootste oorzaak van falende verandertrajecten is dat teveel gefocust wordt op het verlagen van de kosten en het meekrijgen van de werkvloer. Natuurlijk moet u de medewerkers betrekken bij de plannen. Maar het hogere niveau moet (eerst) zelf ook veranderen. Leiders worden niet gevolgd om wat ze presenteren in presentaties met prachtige vierkleurensheets. Het gaat erom dat leiders laten zien waarom ze zo bijzonder zijn. Voorbeeldgedrag vanuit de top is belangrijk.

Draagvlak op alle niveaus
Transfiguro pakt een verbeter- of verandertraject op àlle niveaus aan. De leidinggevenden krijgen persoonlijke begeleiding om de veranderingen ‘voort te kunnen laten leven’.  Hierdoor krijgt coachend en energiegevend leiderschap meer ruimte. Gelijktijdig wordt de medewerkers uitgenodigd en gevraagd om input (hoe gaan we dit realiseren). Wat zijn de mogelijke faalfactoren en op welke manieren kunnen we en gaan we die omzetten naar succesfactoren. Medewerkers begrijpen dat initiatief nemen niet wordt bestraft maar juist wordt beloond.

Sandwichtactiek
Anton van Beek van Transfiguro heeft het vermogen ontwikkeld om op alle niveaus te kunnen praten. Hij gebruikt deze ervaring nu in zijn werk als verbeter- en verandermanager om de afstand tussen het management en de werkvloer te verkleinen. Zijn ‘sandwichtactiek’ paste hij met veel succes toe bij grote en middelgrote bedrijven.

Kan uw veranderprogramma frisse inzichten gebruiken?

Mail uw vraag via deze link of maak direct een afspraak met Anton van Beek via deze link.

Heeft uw organisatie behoefte aan training of coaching, klik dan op de knop van uw keuze.


Klantervaring

“Anton van Beek draagt met zijn programma’s sterk bij aan een groter bewustzijn dat het boeken van resultaat bij jezelf begint. De mens is tot meer in staat dan wat je in eerste instantie soms inschat. Niet opleggen van instructie’s, maar juist de kennis en kracht van de medewerkers, de specialisten in het werkproces, gebruiken om betere resultaten te boeken, daar gaat het om. Aan de hand van concrete tips met praktische voorbeelden, story telling met de nodige eye openers en functioneel confronteren weet Anton de boodschap over te brengen en zet je tot nadenken. Sommige zaken laten je nooit meer los en dragen zorg voor een compleet andere manier van denken, doen en handelen, dit alles met zichtbaar blijvend resultaat.”

Willem-Jan Schouten
Manager Customer Service, TNT Innight, 2 juni 2011


“Anton is a communications expert and a driven, inspiring and energetic personality, who can quickly identify and confront you with your ineffective an non-productive behaviour. With great simple solutions he can make you more effective in your work in just a few sessions. The quick improvements that you will make will not stay unnoticed by your colleages and will inspire them aswell.

Anton… thanks for the inspiring sessions. I have enjoyed them very much. In just a short time you have added great value to me personally and to many of my colleages within my organization. We thank you!”

Wouter Reekers
Accountmanager Gemeente Almere 9 Maart 2011


Case

Veelgestelde vragen

Meer weten over Transfiguro?