Transfiguro Academy

In het afgelopen jaar heb ik veel ervaring opgedaan met ‘Blended Learning’, een combinatie van live training wat word ondersteund met een elearning omgeving. Binnen deze elearning omgeving staan video’s van verschillende onderdelen klaar met daarbij de teksten als naslagwerk en eventueel aan het eind van iedere module een huiswerkopdracht of een toets. Daarnaast kunnen links naar relevante artikelen worden geplaatst om op deze manier het leren zo effectief en aangenaam mogelijk te maken.

In opdracht van verschillende gemeenten heb ik in de afgelopen jaren veel mensen mogen trainen die langdurig uit het arbeidsproces waren geraakt. Specifiek voor deze doelgroep maken we momenteel een bijzonder elearning programma met de naam ‘In 5 stappen naar betaald werk’ om nog meer mensen de kans te geven weer een goede plek te vinden op de arbeidsmarkt.

De resultaten van deze combinatie van trainen waren dusdanig positief dat ik heb besloten in de komende periode veel tijd te investeren in de verdere ontwikkeling van de Transfiguro Academy.

Binnen deze elearning oplossing worden verschillende opties mogelijk waardoor individuele leerwensen alsook ‘blended learning’ oplossingen zullen worden aangeboden. Ook voor kleine organisaties zullen oplossingen worden geboden zoals:

  • Besloten groepen met maatwerktrainingen voor organisaties;
  • Eventuele inwerkprogramma’s in een besloten groep (maatwerk) voor uw organisatie;
  • Programma’s die individuele leerwensen zullen ondersteunen en ook door particulieren kan worden aangekocht;
  • Mogelijke combinatie van live training aangevuld met theorie en video’s via de Transfiguro Academy

In de komende maanden zullen we programma’s ontwikkelen die voor verschillende doelgroepen relevant zijn, u kunt dan bijvoorbeeld denken aan;

  • Training voor werkzoekenden
  • Commerciële trainingen (Verkopen, onderhandelen, presentatietechnieken)
  • Communicatietrainingen
  • Managementtrainingen
  • Trainingen over gedrag
  • en nog vele andere trainingen

Bent u op zoek naar een specifieke elearning oplossing voor uw eigen organisatie?, of wilt u meer weten wat deze elearning oplossing voor u persoonlijk of voor uw team kan betekenen? Neem dan direct contact op via deze link of schrijf u onderstaand in voor onze nieuwsbrief, u zult dan bij belangrijke wijzigingen en updates direct worden geïnformeerd.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief van de Transfiguro Academy ontvangen

* indicates required