Succesvol ondernemen in het MKB

In 2016 ben ik in opdracht begonnen met workshops voor ondernemers die behoefte hadden aan een Business Coach of sparring partner.
In verschillende workshops, die ik in opdracht van een van mijn klanten heb mogen ontwerpen, bleek daar een grote behoefte aan te zijn en is het programma verder succesvol ontwikkeld. Het succes van dit programma bleek ook in 2017 weer veel lovende kritieken te ontvangen waar ik natuurlijk blij om ben.
De reacties van deze zelfstandige ondernemers heeft mij er toe gezet om dit programma verder te gaan ontwikkelen voor MKB bedrijven en deze via een open inschrijving aan te bieden. Ik verwacht dat het programma net zo enthousiast door de toekomstige deelnemers ontvangen zal gaan worden.

Op dinsdag 20 juni start ik met een eerste sessie in Amersfoort voor ondernemers die behoefte hebben om bepaalde ‘alledaagse’ zaken eens vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Het resultaat moet zijn dat de deelnemers met nieuwe inzichten huiswaarts gaan zodat ze hun zaken eens op een andere manier bekijken en mogelijk een andere aanpak gaan hanteren waardoor een beter resultaat met hun bedrijf het gewenste effect zal zijn.

Volgt u de evenementen kalender als u ge├»nteresseerd bent, of schrijf u hier in voor het event “Succesvol ondernemen in het MKB”, want er zullen er ongetwijfeld in de komende maanden meerdere sessies worden ingepland en uitgevoerd.