Reacties van klanten

“Als de klant het niet heeft gemerkt dan is het niet gedaan”

Onder die vuistregel werkt Transfiguro aan optimale resultaten voor haar klanten, we willen u dan ook graag als klant begroeten. Branches waar Transfiguro mag werken zijn ondermeer:

Transportbedrijven, Postbedrijf, Importbedrijf, Banken, Nachtdistributie, Zorginstellingen, Onderwijs, Woningbouwcorporaties, Sector Timmer industrie, ICT Consultancy, Overheid instellingen, Logistieke organisaties, Grafische industrie, Diverse gemeenten, Kleding en textielbedrijven, Groothandels bedrijven.

Klanten waar wij onder andere voor mogen werken zijn:

Wasco Groothandelsgroep BV – TNT Express – TNT Innight B.V. – Mycom – Gemeente Almere – Gemeente Gilze en Rijen – Gemeente Zoetermeer – Gemeente Amsterdam Zuidoost – Gemeente Amsterdam West – EEGA Group – Omega Logistics BV – PostNL – ARAG rechtsbijstand – van Rheenen Sport – Multicom – Vobis – BAS Group – Ortec – Port of Holland – CWI – Footex – Golfclub Harderwold – Rabobank – TNT Express – Valid Express – van Leyen pallets – Onkenhout Groep – Windesheim – Logomotion – Powerlady – JCDecaux – Gispen – Talenter – Allerzorg Support B.V. – Fernox – Netwerk VSP (Spotta), PostNL, SOAK, Provincie Flevoland en vele anderen.

Een video en enkele reacties van tevreden klanten:

“Anton is integer, amicaal, besluitvaardig, eerlijk, intelligent, humoristisch, gedreven en trouw. Degene die je zoekt als coach. Hij is er (gewoon).”

Guido Bos, Logomotion


“Ik heb een 2-tal persoonlijke sessies met Anton mogen ervaren welke uitermate vruchtbaar zijn geweest. Mede door de tips en het advies van Anton heb ik een nieuwe functie weten te bemachtigen binnen onze organisatie. Daarnaast kan ik me beter opstellen in allerlei situatie’s, heb ik beter inzicht gekregen in de houding van andere, leren in te spellen op het gedrag van andere door je eigen gedrag/houding daarop aan te passen. Dit heeft allen een erg goed resultaat gehad waar ik erg content mee ben. Mocht het nog een keer voorkomen dat ik Anton in kan schakelen voor hetgeen waar hij in gespecialiseerd is, zal ik dat zeker doen. Anton is een absolute aanrader, fantastische man!”.

Sander Reitsma


“Anton is betrokken bij het initiatief Seniors for Talents. Als Executive Coach heeft Anton belangeloos een “jongere op zoek naar werk” naar een baan begeleid. Anton toont een duidelijke passie voor het coachen van Jongeren die het even niet op eigen kracht voor elkaar krijgen. Hij valt op door zijn enorme gedrevenheid, positieve kijk op de wereld en het makkelijk kunnen verbinden met mensen. Hij is doelgericht en houdt van aanpakken. En afspraak is bij Anton een afspraak, Dat maakt het werken met hem zo plezierig.”

Arthur Rijk, Initiator, Seniors for Talents


Anton is recht door zee, eerlijk en is altijd duidelijk in wat hij, samen, wil bereiken. Hij laat een ieder in zijn/haar waarde en ondersteunt je daar waar dat nodig is. Een uitstekend en prettig iemand om samen mee te werken.”

Jeroen Kempes, Accountmanager, Onkenhout Groep


“Anton = creatief, origineel, afspraak = afspraak en overtreft verwachtingen. Verder prettig confronterend. Dit alles geladeerd met een flinke vleug humor!”

Fred Niesink, Manager Employability Center, ABN AMRO Bank


“Ik dank Anton voor zijn bijdrage aan mijn team. Hij heeft een zeer boeiende manier van presenteren. Hij legt de vinger snel op de zere plek en komt met oplossingen.
Alle deelnamers waren unaniem van mening dat Anton een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan het team en dat het zeker gaat leiden tot resultaten.
Nogmaals: onze dank daarvoor!”

Albert Struikenkamp, WGSP Zoetermeer