Privacy- en Cookiebeleid

Privacy- en Cookiebeleid

Ingangsdatum: 23 mei 2018

Wie zijn wij?

Transfiguro B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Transfiguro B.V., gevestigd aan de Agavestraat 8, 1338 WD Almere, tevens handelend onder de namen Transfiguro, Transfiguro-academy en antonvanbeek.nl.

Transfiguro B.V. respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers van haar websites www.transfiguro.nl  en www.antonvanbeek.nl. Alsmede de privacy van haar klanten die via de verschillende kanalen een bestelling plaatsen. In dit beleid wordt uiteengezet welke informatie we in het kader van het gebruik van onze Websites van jou als klant verzamelen en hoe we deze informatie verder gebruiken en beschermen.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring wordt regelmatig bijgewerkt om onze werkwijzen te verduidelijken en nieuwe of andere privacypraktijken weer te geven, zoals wanneer we nieuwe diensten, functionaliteit of functies toevoegen aan de site. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen zullen we u daarvan op de hoogte stellen, hetzij per e-mail (verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven in uw account), hetzij door een kennisgeving op de site of door gebruik te maken van andere methoden zoals een nieuwsbrief. U kunt vaststellen wanneer deze versie van de privacyverklaring is aangenomen door de “Ingangsdatum” hierboven te raadplegen.

U begrijpt dat uw voortgezet gebruik van de site nadat wij een kennisgeving hebben verzonden over onze wijzigingen in de privacyverklaring betekent dat het verzamelen, controleren, verwerken en het gebruik van uw persoonlijke gegevens is onderworpen aan de bijgewerkte privacyverklaring. Als u bezwaar hebt tegen bepaalde wijzigingen, dan kunt u dat kenbaar maken via een email naar info@transfiguro.nl, uw gegevens zullen dan worden verwijderd.

1. Toepasselijkheid

Dit Privacy- en Cookiebeleid is van toepassing op elk(e) Websitebezoek, transactie en elke overeenkomst die via een Website of Editor wordt overeengekomen. Alle informatie, waaronder je persoonsgegevens, die wij over jou verzamelen gedurende je bezoek en/of gebruik van onze Website of Editor(s), zal worden behandeld in overeenstemming met dit beleid en de hierin beschreven doeleinden. Dit Privacy- en Cookiebeleid geldt niet voor websites van andere bedrijven die een link naar onze Websites bevatten of waarvan een link op onze Websites staat.

2. Gegevens die wij verzamelen

Transfiguro B.V. stelt haar klanten in staat om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief die op onregelmatige tijden zal worden verspreid. Daarnaast verzamelen wij, na akkoord, gegevens van deelnemers van verschillende programma’s met als doel deze deelnemers gedurende het geplande programma te informeren over de voortgang en andere aanvullende informatie.

De websites www.VBMedia.nl en www.antonvanbeek.nl stelt je in staat om online fotoproducten te kopen of te laten maken op verschillende materialen waaronder canvas, hout en diverse verschillende materialen voor aan de muur en je bestelling op een adres naar keuze te laten bezorgen. In het kader van onze diensten kunnen we jouw gegevens op twee manieren verzamelen:

Gegevens die door jou worden verstrekt

Wij verzamelen uitsluitend gegevens die door jou of jouw organisatie worden verstrekt, daarnaast verzamelen wij gegevens zoals je e-mailadres en wachtwoord wanneer je je registreert voor de nieuwsbrief of als nieuwe klant en een account aanmaakt. Verder verzamelen we je bestelgegevens zoals je naam, (bezorg- en factuur) adres, telefoonnummer en betalingsgegevens als je een bestelling bij ons plaatst. Je e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van je bestelling toe te zenden.

Wij verzamelen de volgende persoonlijke gegevens wanneer u de site gebruikt:

  • Verificatie- en identificatiegegevens (bijv. uw naam, e-mailadres, wachtwoord). Deze informatie is noodzakelijk om uw account in te stellen en u aan te melden bij uw account. Als u dit niet verstrekt, kunnen wij onze diensten mogelijk niet aan u leveren;
  • Persoonlijke basisgegevens (bijv. uw bedrijfsnaam, voornaam, achternaam en aanhef);
  • Contactgegevens (bijv. uw postadres, telefoonnummer en e-mailadres). We hebben een deel van deze informatie, zoals uw postadres, nodig om producten bij u af te leveren en we zullen deze diensten niet kunnen uitvoeren als u deze informatie niet verstrekt;
  • Betaalgegevens (bijv. uw creditcardgegevens of bankgegevens). Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling te verwerken, en zullen uw betaling niet kunnen verwerken of u niet terug kunnen betalen als u dit niet verstrekt;
  • Informatie over uw contacten met Transfiguro B.V. (bijv. emailberichten).

Gegevens die wij automatisch verzamelen

Transfiguro B.V. verzamelt tevens gegevens die we ontvangen op basis van je gebruik van onze diensten zoals bijvoorbeeld je bezoek aan onze Website en eventueel andere websites die vanaf onze Website toegankelijk zijn. We verzamelen bijvoorbeeld je IP-adres en het type browser dat je gebruikt, maar ook de pagina´s die je bezoekt, de datum en tijd van jouw bezoek of gebruik en op welke wijze je gebruik maakt van onze Website of Editor(s).

Deze persoonlijke gegevens omvatten onder meer het volgende:

  • Analytische gegevens (bijv. informatie over app downloads, app- en webpaginageschiedenis), waaronder gegevens die zijn verzameld uit cookies en andere middelen voor toestelidentificatie;
  • Profielinformatie (bijv. weergave van pagina’s en deals op de site, klikgegevens en informatie over de website van waaruit u naar onze site hebt geklikt). Dit kan gegevens over uw locatie bevatten. Voor geolocatiegegevens die worden verzameld van uw mobiele toestel, zullen wij deze alleen verzamelen wanneer u hiervoor toestemming hebt gegeven;
  • Toestelgegevens (bijv. Mac-adres, IP-adres en reclame-identificatiemiddelen).

Wij verzamelen de hierboven beschreven persoonsgegevens in verschillende fasen van uw relatie met ons wanneer u:

  • zich registreert, abonneert op de nieuwsbrief, of een account bij ons aanmaakt;
  • een online pagina bezoekt die onze advertenties of inhoud weergeeft;
  • op of via de site producten of diensten koopt;
  • verbinding maakt met, inlogt op of linkt naar de site met behulp van tools voor sociale netwerken;
  • opmerkingen plaatst op het gedeelte voor online gemeenschappen van de site, of door het plaatsen van een review

3. Hoe gebruiken we je gegevens verder?

Je gegevens kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Acceptatie, verwerking en uitvoering van een bestelling

Je gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, uit te voeren, te produceren en te bezorgen op het door jou gekozen adres. Met je gegevens zullen we je ook op de hoogte houden van de voortgang van je bestelling.

Het beheren van je account

Je kunt je eigen account aanmaken op onze Website of via onze Editor(s). In dit account slaan we onder andere je naam, (bezorg- en factuur) adres, telefoonnummer en je e-mailadres op. We slaan ook informatie op over je eerdere bestellingen die je hebt geplaatst, zodat je je producten sneller kan terugvinden en kan bekijken, delen of nabestellen.

Direct marketing, co-branded aanbiedingen en het versturen van nieuwsbrieven

We kunnen je gegevens gebruiken voor direct marketingdoeleinden om je zodoende via e-mail, direct mail, telefoon (inclusief SMS en push notificaties) of andere media, commerciële informatie of een aanbieding over onze producten en diensten toe te zenden. Deze informatie of aanbiedingen kunnen ook op een ´co-branded´ wijze zijn samengesteld in samenwerking met een partner of een aan ons gelieerde onderneming en zullen dan producten of diensten van deze derde partij bevatten. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief die per e-mail of direct mail wordt verstuurd. Zo blijf je op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwe of aanvullende producten en diensten. Als je het niet langer op prijs stelt om onze commerciële informatie zoals onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je ons dat altijd laten weten door een email te sturen naar info@transfiguro.nl.  Gaat het hierbij om onze commerciële e-mails, klik dan op de afmeldlink die je onderaan in elke nieuwsbrief kunt vinden.

Reviews en opmerkingen

We horen graag over jouw ervaringen met onze Website, Editor(s) en natuurlijk onze producten. Indien je ons een review geeft, bijvoorbeeld via Social Media, kunnen wij een dergelijke review (of een gedeelte daarvan) gebruiken voor elk doel, met dien verstande dat we je review niet zullen gebruiken in combinatie met je naam of andere persoons-gegevens. Enkel met jouw voorafgaande en expliciete schriftelijke toestemming zullen wij jouw review (of een gedeelte daarvan) samen met je naam (of overige persoonsgegevens) die je ons hebt gegeven, verder gebruiken.

Onderhoud, statistische analyse en verbetering van onze diensten

We streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren. Wij maken daarvoor gebruik van analytische software van derde partijen, te weten Google Analytics. Met deze analytische software plaatsen we cookies om algemene bezoekgegevens bij te houden en ontvangen we rapportages over hoe onze diensten gebruikt worden. In dit kader registreren wij via de Website en de Editor(s) gegevens zoals het IP-adres van je computer, de datum en het tijdstip van je bezoek of gebruik, je browser, welke producten door jou bekeken en ontworpen worden en welke functionaliteiten uit de Editor je hierbij hebt toegepast.

Verbetering van onze service

Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken wij gebruik van je verstrekte gegevens zoals je naam en je eventueel ordernummer. Wij maken aantekeningen van de gesprekken om vast te leggen waarom je met ons contact hebt opgenomen en welke oplossing we je gegeven hebben. Dergelijke gegevens worden ook door ons bewaard in ons beveiligde CRM systeem.

4. Doorgifte aan derden

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. We stellen je gegevens alleen beschikbaar aan derden zoals hierboven uiteengezet. Dit gebeurt uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit beleid zijn beschreven of hiermee verenigbaar zijn. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens en de inhoud van dit beleid in acht te nemen. Transfiguro B.V. zal hiernaast je persoonsgegevens alleen aan derden verstrekken indien we daartoe je voorafgaande toestemming hebben verkregen, wettelijk verplicht zijn of in het geval van een fusie, overname, reorganisatie of soortgelijke gebeurtenis. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verwerken van foto bestellingen
  • Het bezorgen van de foto bestellingen

5. Beveiliging van je gegevens

Transfiguro B.V. gaat uiterst zorgvuldig om met  alle gegevens, waarvan persoonsgegevens deel uit kunnen maken. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. We hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Transfiguro B.V. van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan een strikte geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Alle klantgegevens worden opgeslagen in een Cloud-CRM systeem waarvan dagelijks back-ups worden gemaakt. Alle gegevens worden onder encryptie opgeslagen bij een gespecialiseerde organisatie gevestigd in Canada.
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

6. Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die online met de pagina´s van onze Website of online Editor(s) via je browser worden meegestuurd en worden opgeslagen op je computer, tablet, telefoon of ander apparaat. Wij kunnen cookies gebruiken om je gebruikservaring tijdens het bezoeken of gebruiken van onze diensten via de Website of Editor(s) te optimaliseren. De cookies zorgen ervoor dat onze Website je browser, voorkeuren en geschiedenis herkent bij je volgende bezoek. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om jou relevante informatie te laten zien, rapportages te krijgen over hoe bezoekers of gebruikers onze diensten via de Website en Editor(s) gebruiken en om integratie met de Social Media netwerken mogelijk te maken.

Transfiguro B.V. gebruikt de volgende soorten cookies:

Functionele cookies: deze cookies zijn nodig om onze Websites te kunnen bezoeken en onze diensten te kunnen gebruiken. Deze cookies zijn bedoeld het gebruik van onze Website of Editor(s) te faciliteren en slaan daarom je persoonlijke instellingen op, welke items er toegevoegd zijn aan je winkelmandje en of een bepaald bericht al aan jou getoond is om zodoende te voorkomen dat je het nog een keer te zien krijgt.

Analytische cookies: deze cookies houden gegevens bij over het gebruik van onze Website of Editor(s) via Google Analytics. Deze statistieken geven ons onder andere inzicht in hoe vaak onze Website wordt bezocht, welke delen van onze Websites bezoekers het interessantst vinden, welke producten door jou bekeken en ontworpen worden en welke functionaliteiten uit de Editor je hierbij hebt toegepast. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek-, gebruik- en klikgedrag. Dit doen we om onze Website en Editor(s) voortdurend te verbeteren en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Tracking cookies: deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke websites en pagina´s je bezoekt naast onze Website om zo gegevens te verzamelen over je surfgeschiedenis. Met deze gegevens kunnen we je advertenties laten zien die relevanter voor je zijn en beter aansluiten op je interesses.

Google analytics:  Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP anonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt uw IP adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren Verplicht adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen u erop dat u in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

7. Jouw rechten (inzage, correctie en verzet)

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kun je ons verzoeken om inzage in je persoonsgegevens. Naast inzage mag je ons ook verzoeken om je gegevens te verbeteren of aan te vullen indien je fouten hebt opgemerkt of als je dit vanwege een andere reden graag wenst. Hetzelfde geldt voor een verzoek om je persoonsgegevens te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of op een andere wijze in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Transfiguro B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Transfiguro B.V.  via info@transfiguro.nl. Transfiguro B.V. zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

8. Toepasselijk recht en geschillen

Dit Privacy- en Cookiebeleid en jouw gebruik van onze Website en Editor(s) wordt beheersd en uitgelegd in overeenstemming met het Nederlandse recht. Elk geschil dat mogelijkerwijs ontstaat met betrekking tot dit Privacy- en Cookiebeleid en onze diensten zal enkel worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van de Rechtbank Amsterdam.

9. Wijzigingen en vragen

Ons Privacy- en Cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. We zullen elke bijgewerkte versie op deze pagina zetten, zodat je altijd op de hoogte bent van de gegevens die we verzamelen, de wijze waarop deze gegevens door ons gebruikt en beschermd worden en de omstandigheden waaronder we je gegevens aan derden verstrekken en/of openbaar maken . Als je vragen hebt over je gegevens, ons Privacy- en Cookiebeleid of de toepasselijkheid ervan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail (info@transfiguro.nl), per telefoon of per brief.