Persoonlijk coachprogramma

Sinds 2004 bieden wij, naast het begeleiden van verbeter- en veranderprocessen verschillende coachprogramma’s aan. Een van deze coachprogramma’s is het persoonlijk coachprogramma bestemd voor beginnende of ervaren leidinggevenden.

U kunt met een zeer ervaren managementcoach sparren over alle onderwerpen die u als leidinggevenden in de praktijk tegen komt. Dat kan variëren van persoonlijke ontwikkeling, personele issues, rapportage en nog veel meer.

Het belangrijkste doel van dit coachprogramma is om u te helpen uw management skills aan te scherpen en daar waar nodig te verbeteren zonder uw authenticiteit te verliezen.

Het is niet voor niets de missie van Transfiguro om personen en bedrijven te helpen om écht beter te worden. Dat doen we door middel van het opwekken van energie en passie en het leren werken vanuit voorbeeldfunctie en het verspreiden van enthousiasme die aanstekelijk werkt.

Transfiguro B.V. is sinds 2004 de implementatiespecialist van gedragsverandering die mensen en ondernemingen helpt om zichzelf blijvend succesvol te verbeteren.

In de praktijk betekent dat klanten worden geholpen om sneller te veranderen en cultuuraanpassingen door te voeren die wel lukken, door de stijl van leidinggeven daarbij aan te passen en empowerment in de praktijk te leren brengen. Daardoor wordt klantenthousiasme gecreëerd en uiteindelijk aanzienlijk betere resultaten behaald.

De moderne manager begrijpt dat het faciliteren en ontwikkelen van de teamleden het belangrijkste onderwerp moet zijn. Hoe je daar in de dagelijkse praktijk mee omgaat wordt u in dit programma aangeleerd. Duur van het programma is variabel maar begint altijd met een intakegesprek om samen te bepalen of er voldoende draagvlak is voor een samenwerking.

Wilt u weten wat dit programma u kan bieden? Mail uw vraag via deze link of neem direct contact op met Anton van Beek via deze link.

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.

Transfiguro, voor optimaal resultaat!

De nieuwe promotiefilm van Transfiguro is klaar. Vind je het leuk? Deel hem dan gerust.

Geplaatst door Transfiguro op vrijdag 5 juli 2013