Over Transfiguro

Transfiguro komt uit het Latijn en staat voor verandering en omvorming. Dat is waar we u graag mee willen helpen.

Na een jarenlange ervaring binnen de transport en logistieke sector op verschillende niveau’s begreep ik dat veel mensen, afdelingen en organisaties worstelen om de gestelde doelen structureel te overtreffen. Lees hier meer over Anton van Beek

Vanuit de wetenschap dat mensen het belangrijkste kapitaal vormt van menige organisatie heb ik eind 2004 besloten om als zelfstandig ondernemer al mijn passie en energie te richten op het doel “mens en organisatie helpen effectiever te werken”.
Dat doe ik met verschillende gespecialiseerde partners die uitsluitend worden ingezet als de situatie daar om vraagt. Ik geloof niet in een groot en duur hoofdkantoor en werk dus altijd vanuit uw organisatie of, als de situatie dat toelaat, vanuit mijn kantoor thuis.
Uiteindelijk gaat het om structureel betere resultaten! in de praktijk begint en eindigt dat altijd met de juiste mensen op de juiste plek met de juiste doelstellingen en afspraken.
Organisaties helpen om beter te communiceren, samen te werken en meer klantgerichter te laten werken levert concreet en blijvend meer omzet.

Momenteel beschikbaar binnen ons netwerk:
–  Verandercoaches
–  Verkooptrainers
–  Beurstrainers
–  Dagvoorzitters
–  Sprekers
–  Programma/project managers
–  Interim managers (algemeen, financieel en verkoop)
–  Coaches (individueel en groepen)

Wilt u weten hoe Transfiguro u kan helpen? Leg u vraag voor via een email of maak een afspraak via 06 4 3278445.