Houd uw groeiende MKB-bedrijf op koers

Ga direct naar:
Klantervaringen
Case

Houd uw groeiende MKB-bedrijf op koers!
Als uw bedrijf groeit, loopt u vast en zeker tegen problemen aan. U neemt meer personeel aan. Maar het lijkt alsof u alleen maar harder moet werken. Tot overmaat van ramp stijgt de omzet niet mee. Er zijn wat gecancelde orders geweest, een paar ontevreden klanten. Het is moeilijk om plezier in het werk te houden.

Weer plezier in het ondernemen
Het komt vaak voor dat eigenaren van groeiende bedrijven dag en nacht werken, maar daar te weinig resultaat van zien. Toch hoeft het niet zo te zijn. Ook u kunt weer bezig zijn met wat u het liefste doet: steeds meer klanten blij maken met wat uw bedrijf te bieden heeft.

Teveel gericht op de organisatie
Problemen bij groeiende bedrijven ontstaan  vaak doordat processen niet meegroeien met de organisatie. Vastlopende processen eisen teveel aandacht op, waardoor er te weinig aandacht over is voor koersbepaling. Uiteindelijk bent u meer bezig met brandjes blussen, dan met de klant.

Niet harder werken maar slimmer
Een tweezijdige aanpak van zowel strategie als uitvoering is belangrijk bij een groeiend bedrijf. Dus eerste het bepalen van de juiste koers, en daarna het daarop inrichten van de bedrijfsprocessen.

Businesscoach
Wat u nodig heeft is een ‘uitbreiding van uw werkgeheugen’. Een ervaren coach die niet alleen adviseert, maar ook veranderingen helpt doorvoeren. Transfiguro heeft sinds 2004 veel ervaring opgedaan met MKB-bedrijven. Daardoor kan businesscoach Anton van Beek razendsnel een diagnose stellen. Met zo min mogelijk ingrepen weet hij u daarna te inspireren om zelf veranderingen in gang te zetten.

Welk probleem gaan wij voor u oplossen? Leg het ons vrijblijvend voor!
Mail Anton van Beek of bel 06 43278445.

Andere MKB-problemen waarbij Transfiguro helpt

  • Problemen met personeel: hoog ziekteverzuim, medewerkers niet genoeg kunnen motiveren

  • Problemen met werving: niet de juiste en gemotiveerde medewerkers kunnen vinden

  • Verschillen van inzicht tussen de eigenaren over de te volgen koers

  • Ontwikkelen van groei-strategieën

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.


Klantervaring

“Er zijn maar weinig mensen gegeven dat ze alle facetten van het ondernemen beheersen. Als ondernemer bezit je vaak organisatorische kwaliteiten, verkoopkwaliteiten, ben je goed in het aansturen en motiveren van mensen, heb je creatieve ideeën en loop je over van energie. Maar vroeg of laat kom je er toch achter dat je misschien niet alles even goed kan. En vervelend genoeg kunnen de zwakkere eigenschappen veel tijd en geld gaan kosten, omdat de focus zich verplaatst van je kwaliteiten naar je zwaktes. En dan kun je zomaar onderuit gaan waar je het nooit verwacht had. Dat gebeurde ons dus ook. 14e snelst groeiend bedrijf van Nederland tijdens de crisis en binnen een jaar zakte de omzet, stegen de kosten en verminderde de marge. Transfiguro heeft inzichtelijk gemaakt waar de pijnpunten lagen en geholpen om deze aan te pakken en het bedrijf weer op de rails te zetten.  Binnen een paar maanden werden de lasten weer lusten en kon iedereen zich weer focussen op zijn kwaliteiten. We konden volledig op Transfiguro bouwen. De fundamenten van dit bedrijf zijn eerlijk en integer, en dat voelt als een warme deken.

We kregen veel reacties op onze status als snelst groeiend bedrijf, maar we kregen nog meer respect van omstanders toen we vertelden hulp te hebben gevraagd op het moment dat we zagen dat het downhill ging.”

Guido Bos
Directeur Logomotion Almere


“Anton is een breed inzetbare adviseur met uitstekende kwaliteiten.
Hij begeleidt met veel enthousiasme en passie mensen en teams.
Anton heeft zijn eigen stijl, hij is een inspirerende betrokken proffesional met veel ervaring!”

Isabelle Gouw
Van Leyen Pallets & Packaging


“Om meteen maar met de deur in huis te vallen raad ik elke organisatie de deskundigheid van Anton van Beek aan. Anton beschikt over een zeer energieke en positieve aanpak van coachen. Dit heeft ons sales team geen windeieren gelegd. Zodra je contact met Anton hebt merk je zijn professionaliteit. Ervaar het zelf….

Bedankt Anton.

Gr. Graham Hulsebos
Directeur OEM Office Elearning Menu
Microsoft Partner en founder of Splendid Learning” November 12, 2011


“Anton van Beek leerde ik kennen twee jaar geleden. Tijdens een diner vertelde hij over de mogelijkheid om cultuurverandering in bedrijven te begeleiden. In mijn organisatie waren 3 bedrijven samengevoegd. Anton is de juiste persoon die met zijn kennis en ervaring werknemers positief kan begeleiden in dit proces. Hij laat mensen in hun waarde en geeft ze inzicht in het veranderingsproces. Zijn creativiteit, doorzettingsvermogen en ervaring gebruikt hij om steeds weer een andere invalshoek te nemen. Mijn werknemers accepteren de werkwijze van Anton.”

Robert Willms
30 Mei 2010

Case

Veelgestelde vragen

Meer weten over Transfiguro?