Inspirerende workshops

Een resultaatgerichte training of ontwikkel programma zijn goede keuzes om medewerkers nieuwe kennis en inzichten te bieden. De kracht zit echter in de herhaling van de verschillende onderwerpen, daarom is een programmatische aanpak vaak nog succesvoller. In andere situaties kunt u ook starten met een van onze krachtige inspirerende workshops. 

Workshop: Ach, het is maar gedrag  

In deze leuke inspirerende (confronterende) workshop krijgen uw medewerkers zicht op hun eigen gedrag en leren ze hoe ze mogelijk overkomen bij klanten en collega’s. Ook leren ze in deze workshop het gedrag van klanten en collega’s beter in te schatten en hoe ze daarmee het beste om kunt gaan om succesvol te zijn.  Deze workshop is niet alleen leuk om met elkaar te beleven maar is een praktische eye-opener die voor de deelnemers het verschil betekenen tussen een goede of geweldige medewerker.

Duur Workshop: ca. 2 uur

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ach, het is maar gedrag.

Workshop:  PASSIE in de praktijk      

PASSIE is niet zomaar een kreet maar bestaat uit zes zeer toepasbare praktische onderdelen die direct effect heeft op de werkwijze en het resultaat van uw team. Deze zes onderdelen komen in de workshop ruimschoots aan bod in combinatie met het gedrag wat daarbij past en geven de deelnemers concrete houvast naar duurzame blijvende verbetering.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: Gebruik jij je TALENT?

Wat is een TALENT? Hoe herken je talent? Hoe ga je daar in de praktijk mee om? De letters van TALENT bieden u en uw TEAM een hele nieuwe betekenis aan het begrip. Tijdens deze workshop gaan we daar dieper op in en zult u begrijpen dat TALENT aan bepaalde competenties moet voldoen om ook werkelijk een TALENT te kunnen zijn en de noodzakelijke persoonlijke groei door te kunnen maken. Een leuke, lastige en leerzame workshop die nog lang zal bijblijven.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: Communiceren kun je leren

Een effectieve workshop over communicatie, met vraagtechnieken waarmee uw team betere resultaten gaat behalen. Op welke manier inventariseer jij? Hoe voorkom je ‘jumping to conclusions’ en op welke manier bouw je aan het vertrouwen? (intern- en extern). Het komt allemaal aan bod in deze krachtige communicatie workshop. Een uitstekende worskhop om bijvoorbeeld te combineren met de workshop“Ach, het is maar gedrag” maar ook prima zelfstandig uit te voeren.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: The HAKA experience

Terug naar de ‘oermens’ via een ceremoniĆ«le dans waarmee de Maori’s uit Nieuw-Zeeland de goden (hun voorvaderen) aanroepen voordat ze ten strijde gaan. De meest bekende haka is die van het rugby team The All Blacks. Na deze workshop bekijkt u (en uw team) de wereld op een heel andere manier. Deze workshop stimuleert samenwerken en is een aanrader om uw medewerkers ook echt te laten kiezen voor het TEAM.

Duur Workshop: ca. 3 uur

Haka Experience

Vooraf bespreken we wat u met uw team met een van deze workshops wilt bereiken. Deze aandachtsgebieden worden meegenomen tijdens de workshop.

Een workshop op maat?

Uiteraard bieden wij u die mogelijkheid ook. De drie kernwoorden die bij alle workshops passen zijn Leuk, lastig en leerzaam.

Wij weten uit ervaring dat lol en plezier maken met elkaar een belangrijke en structurele bijdrage levert aan een positieve leer-ervaring. Wilt u eens een workshop voor een bijzonder kennismakingstarief uitproberen? Mail dan uw vraag via deze link.

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.