Workshops met het Gedragstheater

Het Gedragstheater 

Een training is vaak een goede keuze om nieuwe kennis aan uw medewerkers of team aan te bieden. In andere situaties volstaat de inzet van een van onze krachtige inspirerende workshops. Onder de naam van het Gedragstheater verzorgen wij workshops (op verzoek kan de workshop worden aangevuld met een acteur) die uw medewerkers zullen inspireren. De keuze voor een trainingsprogramma of workshop hangt af van de doelen die u wilt bereiken.

Workshop: Effect van uw gedrag  

In deze workshop krijgen uw medewerkers zicht op hun eigen gedrag en leren ze het gedrag van de klanten en collega’s beter in te schatten. Ook leert u hoe u met ander gedrag om zou kunnen gaan om meer succes te hebben. Een eye-opener die voor veel deelnemers het verschil betekenen tussen een goede of geweldige medewerker.

Duur Workshop: ca. 2 uur

 

Workshop:  PASSIE in de praktijk      

PASSIE is niet zomaar een kreet maar bestaat uit zes zeer toepasbare praktische onderdelen die direct effect heeft op de werkwijze en het resultaat van uw team. Deze zes onderdelen komen in de workshop ruimschoots aan bod en geven concrete houvast naar duurzame verbetering.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: Gebruik jij je TALENT?

Wat is een TALENT? hoe herken je talent dan en hoe ga je daar in de praktijk mee om? De letters van TALENT geven een hele nieuwe betekenis aan het begrip. Tijdens deze workshop gaan we daar dieper op in en zult u begrijpen dat TALENT aan bepaalde competenties moet voldoen om ook werkelijk een TALENT te kunnen zijn en de noodzakelijke persoonlijke groei door te kunnen maken.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: Communicatie

Een effectieve workshop over communicatie, vraagtechnieken waarmee uw team betere resultaten gaat behalen. Op welke manier inventariseer jij? Hoe voorkom je ‘jumping to conclusions’ en op welke manier bouw je aan het vertrouwen? Het komt allemaal aan bod in deze krachtige communicatie workshop. Een uitstekende worskhop om bijvoorbeeld te combineren met de workshop“Ach, het is maar gedrag” maar ook prima zelfstandig uit te voeren.

Duur Workshop: ca. 2 uur

Workshop: The HAKA experience    

Terug naar de ‘oermens’ via een ceremoniële dans waarmee de Maori’s uit Nieuw-Zeeland de goden (hun voorvaderen) aanroepen voordat ze ten strijde gaan. De meest bekende haka is die van het rugby team The All Blacks. Na deze workshop bekijkt u (en uw team) de wereld op een heel andere manier. Deze workshop is een aanrader om uw medewerkers ook echt te laten kiezen voor het TEAM.

Duur Workshop: ca. 3 uur

De workshops variëren qua tijdsduur tussen 1 en maximaal 3 uur zodat uw team in een korte tijd een aantal praktische vaardigheden en eye-openers krijgt aangereikt die direct bruikbaar zijn en versneld goede resultaten zullen bieden.

Uw workshop-begeleider heeft bij sommige workshops vooraf een intakegesprek om samen te bepalen wat de specifieke aandachtsgebieden in de workshops zouden moeten zijn.

Workshops op maat?

Uiteraard bieden wij u die mogelijkheid ook. De drie kernwoorden die bij alle workshops passen zijn Leuk, lastig en leerzaam.

Wij weten uit ervaring dat lol en plezier maken met elkaar een belangrijke en structurele bijdrage levert aan een positieve leer-ervaring. Wilt u eens een workshop voor een bijzonder kennismakingstarief uitproberen? Mail dan uw vraag via deze link.

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren