Excellent onderhandelen

“Ik dacht dat de deal rond was na diverse onderhandelingsronden maar vlak voor het ondertekenen van de overeenkomst wilde mijn klant nog een paar zaken aanpassen waardoor de deal uiteindelijk helemaal niet is doorgegaan.”

Bovenstaande situatie komt regelmatig voor en dat is zonde van alle tijd, energie en investeringen die gedaan zijn. Om van ‘gewoon’ onderhandelen naar excellent onderhandelen te groeien is het onontbeerlijk om daar regelmatig voor te trainen. Een goede onderhandelaar heeft een geweldige voorbereiding en weet waar zij/hij op moet letten. Ook kent de goede onderhandelaar alle risico’s, valkuilen en alternatieven van onderhandelen.

In de training excellent onderhandelen gaan we in op de principes van Roger Fisher, William Ury en Bruce Patton die onderhandelen naar een hoger niveau hebben gebracht.

Twee dagen intensief trainen op de verschillende facetten is noodzakelijk om van ‘gewoon’ onderhandelen naar excellent onderhandelen te groeien. Dit programma wordt aangevuld met ervaringen die ik zelf in meer dan 30 jaar commerciĆ«le functies heb opgedaan.

Deze training is leuk, lastig en leerzaam en helpt uw medewerkers om zichzelf aanzienlijk beter voor te bereiden om excellent onderhandelen eigen te maken.

Mail uw vraag via deze link of neem direct telefonisch contact op voor het maken van een afspraak via deze link.

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.