Diensten en producten

Naast begeleiding van verbeter en veranderprocessen waarbij effectief werken van mens en organisatie centraal staat verzorgt Transfiguro ook diverse trainingen die gericht zijn op aanzienlijk betere resultaten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om op interim basis uw commerciële organisatie door te lichten en daar waar nodig te herstructureren.

Visie en strategieontwikkeling

Op welke manier zet je je gedachten en ideeën op papier? Hoe schrijf je een plan en ontwikkel je je visie en je strategie optimaal? Op welke manier betrek je je medewerkers zodat jouw visie en strategie ook hun visie en strategie worden? Wat is de kracht van het werken met een planning op het gebied van visie en strategieontwikkeling? Hoe bereik je op een interactieve manier een zodanige samenwerking op dit gebied dat ook uw klanten er blij van worden?
Al deze facetten worden behandeld waarbij we direct willen werken aan de ontwikkeling van uw eigen (nieuwe?) visie en strategie.


Verandermanagement

De markt verandert continu, maar verandert uw bedrijf mee? Blijft u in de huidge markt succesvol? Dan hoeft u niet verder te lezen. Heeft u behoefte aan meer omzet, betere (interne) samenwerking, lagere kosten en dus een betere marge? Lees dan hier hoe wij u daarbij kunnen helpen.


Interim Management

Scoren uw commercieel medewerkers niet (meer) optimaal? Twijfelt u of u de juiste medewerkers met voldoende commercieel inzicht in dienst hebt? Is de werksfeer niet meer optimaal? Wilt u daar een blijvende positieve verandering in ervaren?
Meer dan 30 jaar commerciële ervaring is beschikbaar om u te helpen uw commerciële focus weer terug te krijgen. Van het beschrijven van de noodzakelijke competenties, taak beschrijvingen, uitdagende KPI’s, eventueel bonus-beloningsregeling, verkoopplannen, account-planning en alles wat nodig is om het succes positief te beïnvloeden.

Vanuit een brede enthousiaste commerciële ervaring en gedragskunde ben ik in staat uw team weer binnen korte tijd weer optimaal te laten functioneren.

Interesse? Mail uw vraag naar Anton van Beek


Coaching

Ook in de topsport is het duidelijk dat niemand het alleen kan, maar waar vind je dan een geschikte coach en klankbord? Wat maakt het verschil tussen een coach en een topcoach? Uiteindelijk is het de klant die bepaalt of een coachprogramma waarde toevoegt aan haar of zijn functioneren, interesse? Lees hier verder wat het Coachprogramma voor u kan betekenen.


Werken aan het juiste gedrag

Gedrag is een belangrijke sleutel op weg naar blijvend succes. Beter samenwerken, beter communiceren en beter (leren) begrijpen dat je eigen gedrag daar een belangrijke randvoorwaarde voor is. Naast concrete trainingsprogramma’s bieden we ook verschillende een workshops van maximaal 3 uur, hierin worden de deelnemers bewust gemaakt over hoe ze mogelijk overkomen bij anderen en op welke manier ze betere resultaten kunnen bereiken. Inspirerend, boeiend en direct toepasbaar in de praktijk.

Meer weten? Mail Anton van Beek of bel 06 43278445


Training

Betere resultaten bereik je niet vanzelf, daarvoor is training een belangrijk onderdeel. Het vergroten van je competentie en het aanscherpen van je vaardigheden. Niet op een ‘gewone’ manier maar met PASSIE wordt u meegezogen in een van de inspirerende trainingsprogramma’s van Transfiguro. Lees hier welke trainingen direct beschikbaar zijn.

Voor jonge minder ervaren verkopers die nog een verdieping nodig hebben in technische en tactische aspecten van het verkoopproces. Met veel praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips. Deze training is gericht op structureel werken aan succes.

 • Basis van verkopen
  Voor jonge minder ervaren verkopers die nog een verdieping nodig hebben in technische en tactische aspecten van het verkoopproces. Met veel praktijkvoorbeelden en direct toepasbare tips. Deze training is gericht op structureel werken aan succes.
 • De kracht van koude acquisitie
  Succesvol verkopen begint bij koude acquisitie, je zult immers op zoek moeten gaan naar nieuwe klanten in bestaande of nieuwe segmenten. Veel verkopers hebben weerstand tegen koude acquisitie terwijl het juist een van de leukste kanten van het vak is. Deze praktijkgerichte training neemt uw medewerkers mee in de wereld van koude acquisitie. Van voorbereiding tot  ‘hoe doe je dat dan?’. Een aanrader als uw team angst heeft voor koude acquisitie.
 • Aanzienlijk meer verkopen
  Zodra de economie inzakt wordt het verschil zichtbaar van de kwaliteit van uw verkopers. Dit programma draagt bij aan versteviging en versnelling van het succes. Naast verdieping van alle verkooptools wordt ook veel aandacht gegeven aan gedrag en de effecten van datzelfde gedrag tijdens het verkoopproces. Tijdens deze training wordt op een aantal facetten dieper in gegaan op de dagelijkse praktijk (o.a. CRM gebruik en onderhandelen).
 • Basis van onderhandelen 
  Onderhandelen is te leren. In dit programma wordt alle facetten van dat proces belicht en behandeld. Van voorbereiding, kiezen van positie en locatie, lichaamstaal en alle andere mogelijke ‘trucjes’ die je in de praktijk kunt tegen komen. Een goede basis om beter te begrijpen wat onderhandelen echt kan betekenen op weg naar het succes.
 • Excellent onderhandelen 
  U bent al een goed onderhandelaar maar u wilt nog een belangrijke verdiepingsslag maken? Dit programma wordt ondersteund met de video Excellent onderhandelen en behandelt alle facetten diepgaand met veel praktische voorbeelden en oefeningen. Het resultaat is verbluffend.
 • Overtuigend en inspirerend presenteren
  U heeft met veel energie een geweldige offerte geschreven en u mag het gaan presenteren aan de directie. En dan? Dit programma helpt u om individueel of in groepsverband uw voorstel overtuigend en met impact te presenteren.
 • Account management
  Op welke manier brengt u verdieping aan bij uw klanten? Account management is structureel werken aan verdieping van de relatie. Hoe schrijf je een account plan? Wat zijn daarin de onderwerpen? Hoe versterk je de relatie met je opdrachtgever? Wat is de waarde en de kracht van Account management? Een programma voor verkopers die meer strategisch een bijdrage willen leveren.
 • Time management
  Heeft u wel eens het gevoel aan het einde van een drukke werkdag dat u hard hebt gewerkt maar dat er onvoldoende productiviteit uit uw handen is gekomen? Zou u in plaats van harder werken slimmer willen gaan werken? Wilt u in minder tijd toch betere resultaten? Werkt u efficiënt in plaats van effectief? Maakt u de juiste keuzes? Al deze, en nog veel meer, onderwerpen worden behandeld. U zult na deze trainingen veel nieuwe energie vinden om uw werk anders en effectiever te gaan organiseren.