Coachingsprogramma’s

Mensen helpen om de juiste keuzes te maken en dat als startpunt gebruiken om nieuwe energie op te wekken. Er zijn verschillende manieren om coachen in de praktijk toe te passen, voor iedereen is een persoonlijke coach bereikbaar

  • Executive CoachprogrammaDirectie, topmanagers en mensen die vaak moeilijke beslissingen moeten nemen.
  • Persoonlijk CoachprogrammaStartende ondernemers, Carrière volgers, aankomende managers.
  • Businesscoach: Een ervaren coach die u niet alleen adviseert over allerhande zaken waar u mee bezig wilt zijn, maar ook helpt uw persoonlijke gedragsverandering vorm te geven.

Het coachprogramma wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarin wensen, doelen en duur van het programma worden besproken en vastgelegd.

De BusinessCoach bieden we in twee abonnementsvormen aan, een maandelijks abonnement (looptijd een jaar) of een kwartaal abonnement (per kwartaal opzegbaar). Dat betekent dat uw maandelijkse investeringen zeer beheersbaar blijven zodat u toch een persoonlijke BusinessCoach kunt veroorloven als klankbord.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor het MKB

Wilt u weten op welke manier een coachprogramma u kan helpen uw resultaten te verbeteren? Maak via deze link direct een afspraak voor een kosteloos intakegesprek met Anton van Beek of bel hem direct via deze link.

Klik hier als u wilt weten welke trainingen Transfiguro uw organisatie nog meer kan bieden.