Business Coach

Sinds 2004 bieden wij, naast het begeleiden van verbeter- en veranderprocessen verschillende coachprogramma’s aan. Een van deze coachprogramma’s is de Business Coach bestemd voor eigenaren van organisaties die worstelen met praktische zaken. Het Business Coach programma is op basis van een maandelijkse abonnement wat vooraf wordt vastgesteld. De duur is variabel en afhankelijk van uw behoefte.

Het belangrijkste doel van de Business Coach is om u een klankbord en handvatten te bieden om op een andere manier tegen praktische zaken aan te kijken. U krijgt een persoonlijk klankbord die u op heel veel onderwerpen kan helpen en/of adviseren. Vanuit mijn eigen praktijk weet ik hoe belangrijk het is om zo nu en dan met een onafhankelijk klankbord te sparren over zaken die u bezig houden. Deze gesprekken bieden u nieuwe invalshoeken waarmee de besluitvorming in de meeste gevallen een positieve boost krijgt.

Het is de missie van Transfiguro om Personen en bedrijven te helpen om écht beter te worden. Dat doen we door middel van het opwekken van energie en passie en het leren werken vanuit voorbeeldfunctie en het verspreiden van enthousiasme die aanstekelijk werkt.

Transfiguro B.V. is sinds 2004 de implementatiespecialist van gedragsverandering die mensen en ondernemingen helpt om zichzelf blijvend succesvol te verbeteren.

Weten wie Anton van Beek is? Klik hier voor informatie over Anton van Beek of klik hier voor zijn LinkedIn profiel en wat andere klanten schrijven.

Transfiguro, voor optimaal resultaat!

De nieuwe promotiefilm van Transfiguro is klaar. Vind je het leuk? Deel hem dan gerust.

Geplaatst door Transfiguro op Vrijdag 5 juli 2013