Praktische ervaring van Anton van Beek

Anton van Beek (1957)

klik op de foto voor linkedin profiel

Begonnen als jongste medewerker in een koeriersorganisatie in Amsterdam. Na vele omzwervingen in verschillende marketing en verkoopfuncties was zijn laatste klus in loondienst sales director bij de koerierstak van TNT.

Vanuit eigen praktische ervaring weet Anton als geen ander wat het effect van energiegevend leiderschap is op zijn mensen. Deze praktische ervaring is aangevuld met verschillende opleidingen zoals sales management en marketing strategie, leiderschapsprogramma’s en heeft Anton zich gespecialiseerd op het gebied van verschillende gedragsmodellen zoals het enneagram.

In 2004 realiseerde hij zich, na vele reorganisaties, verander- en verbeter programma’s dat het motiveren en beter maken van mensen en bedrijven is waar hij goed in is en graag zijn verdere carriere aan wilde wijden. Dat is de reden dat hij eind 2004 als zelfstandig ondernemer is gestart met Transfiguro.

Hij heeft diverse succesvolle verander programma’s gefaciliteerd en is een gepassioneerd trainer op het gebied van gedragskunde, commerciële vaardigheden, presentatie technieken, onderhandelen, assertiviteitstrainingen en nog veel meer. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als spreker en programmaleider.

In 2004 heeft hij de keuze gemaakt om als zelfstandig interim manager, trainer, coach en facilitator van veranderprocessen verder te gaan en heeft hij Transfiguro opgericht met als doel om mensen en bedrijven te helpen om écht beter te worden. Naast theoretische en praktische training en persoonlijke begeleiding verzorgt hij ook verschillende team-activiteiten waarbij communicatie en succesvol samenwerken centraal staat.

Woorden die goed bij Anton passen zijn passie, energiek, communicatief sterk, veelzijdig, inspirerend, confronterend en altijd op zoek naar de beste oplossing in iedere situatie.

Maak direct via deze link een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren