Workshops

Een training is vaak een goede keuze om nieuwe kennis aan uw medewerkers of team aan te bieden. In andere situaties volstaat de inzet van inspirerende workshops. De keuze voor een trainingsprogramma of workshop hangt af van de onderwerpen die u wilt (laten) behandelen.

Transfiguro heeft verschillende trainingsprogramma’s met impact. Daarnaast leveren wij ook inspirerende workshops die direct resultaat opleveren. U kunt dan denken aan communicatie workshops, gedragsworkshops en workshops waarbij het TEAM centraal staat. Praktische en leerzame workshops die leuk, lastig en leerzaam zijn en binnen een beperkte tijd kunnen worden uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van worskhops die beschikbaar zijn:

  • De PASSIE planner       

PASSIE is niet zomaar een kreet maar bestaat uit zes zeer toepasbare praktische onderdelen die direct effect heeft op de werkwijze en het resultaat van uw team. Deze zes onderdelen komen in de workshop ruimschoots aan bod en geven concrete houvast naar duurzame verbetering.

  • Omgaan met TALENT

Wat is een TALENT? hoe herken je talent dan en hoe ga je daar in de praktijk mee om? De letters van TALENT geven een hele nieuwe betekenis aan het begrip. Tijdens deze workshop gaan we daar dieper op in en zult u begrijpen dat TALENT aan bepaalde competenties moet voldoen om ook werkelijk een TALENT te kunnen zijn en de noodzakelijke persoonlijke groei door te kunnen maken.

  • “Ach, het is maar gedrag”    

In deze workshop krijgen uw medewerkers zicht op hun eigen gedrag en leren ze het gedrag van de klanten en collega’s beter in te schatten. Ook leert u hoe u met ander gedrag om zou kunnen gaan om meer succes te hebben. Een eye-opener die voor veel deelnemers het verschil betekenen tussen een goede of geweldige medewerker.

  • Vragen of beweren?

Een effectieve workshop over communicatie, vraagtechnieken waarmee uw team betere resultaten gaat behalen. Op welke manier inventariseer jij? Hoe voorkom je ‘jumping to conclusions’ en op welke manier bouw je aan het vertrouwen? Het komt allemaal aan bod in deze krachtige communicatie workshop. Een uitstekende worskhop om bijvoorbeeld te combineren met de workshop“Ach, het is maar gedrag” maar ook prima zelfstandig uit te voeren.

  • The HAKA experience    

Terug naar de ‘oermens’ via een ceremoniële dans waarmee de Maori’s uit Nieuw-Zeeland de goden (hun voorvaderen) aanroepen voordat ze ten strijde gaan. De meest bekende haak is die van het rugby team The All Blacks. Na deze workshop bekijkt u (en uw team) de wereld op een heel andere manier. Deze workshop is een aanrader om uw medewerkers ook echt te laten kiezen voor het TEAM.

De workshops variëren qua tijdsduur tussen 1 en maximaal 4 uur investering zodat u en uw team in een relatief korte tijd een aantal praktische vaardigheden krijgen aangereikt die direct bruikbaar zijn en versneld goede resultaten zullen bieden.

Uw workshop-begeleider heeft bij sommige workshops vooraf een intakegesprek om samen te bepalen wat de specifieke aandachtsgebieden in de workshops zouden moeten zijn.

Workshop op maat?
Indien u dat wilt schrijven we uw eigen workshop op maat en bespreken we vooraf de gewenste resultaten.

De drie kernwoorden die bij de workshops passen zijn Leuk, lastig en leerzaam.

Wij weten uit ervaring dat lol en plezier maken met elkaar een belangrijke en structurele bijdrage levert aan een positieve leer-ervaring.

Wilt u weten hoe u uw team in minder tijd meer resultaat kunt laten behalen? Neem gerust even contact met ons op via info@transfiguro.nl of bel Anton gerust even rechtstreeks op zijn mobiele nummer: 06 4 3278445.